Team

Eline

 

Hoi! Eline is de naam. In 2005 ben ik van het zonnige Scheveningen naar het mooie Bergen op Zoom verhuisd. Waar ik mijn lieve man Sylvester heb leren kennen, bij de eerste keer carnaval vieren in mijn leven. Een huisje boompje beestje hebben we in tussentijd opgebouwd. Een gezellig huis in Noordgeest. Ons lieve kleine kereltje Joël en onze bruine labrador Luna. 6 jaar geleden ben ik begonnen bij Novel Hairline. Waar ik me vanaf dag 1 op m’n plek voel. Door de gezellige klanten en collega’s!

Shirly

 

Mijn naam is Shirly van Gent. Topstyliste bij Novel Hairline en in dienst sinds Augustus 2006.

 

Opleidingen:

  • 2004 BOL kappersopleiding bij Le Marquis in Bergen op Zoom
  • 2006 Visagiste opleiding bij de school van Mieke Petiet
  • 2007 Gruppo Select masterclass visagie bij de school van Mieke Petiet

 

Cursussen van Redken:

  • Visagie bij Leco Zadelhoff
  • Principles of hairstyling
  • Barber style
  • Look & learn Bert de Zeeuw 2x
  • Look & Learn New product
  • Kickoff

 

Cursussen gevolgd bij T.A.K Breda

 

Wist je dat:

-We een gezellig team zijn?

-Ik op 14 Januari trotse moeder ben geworden van een prachtige zoon genaamd Liam?

-Zijn grote broer Joey super lief voor hem is?

-Ik 10 jaar smaen ben met mijn vriend Richard?

-Ik gestopt ben met werken voor Medical Beauty Center?

-Ik geniet als ik op stap ben met mijn gezin?

 

Rosina

 

Mijn naam is Rosina van Gent en op dit moment 31 jaar oud (1985) Ik heb twee fantastische kinderen Jai-Lyn (7) en Bryan (4). Oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam maar woon vanaf mijn 15de al in Hoogerheide, en kan dus zeggen dat ik hier geaard ben.

 

Ik wist van kleins af aan al dat ik hairstyliste wilde worden en ben mijn opleiding in België op het SISA gaan doen. Ik heb in verschillende salons gewerkt, maar sinds 1 juni 2010 werkzaam bij Novel Hairline waar ik op mijn plek zit.

 

Sinds wij in de salon met Redken zijn gaan werken heb ik meerdere cursussen gevolgd. De redken color specialist is er daar 1 van. Dit houdt in dat ik gespecialiseerd ben op alles wat met haarkleuringen te maken heeft en houd mij zelf up to date met nieuwe ontwikkelingen.

Ook ben ik make-up artist. Deze opleiding heb ik in 2007 in Rotterdam gevolgd. Dus wilt u een keer een mooie make-up dan bent u hier op het jiuste adres.

 

Ik hoop nog vele jaren alle klanten mooi mag maken want dat is mijn passie!

 

Tot snel!

Wendy

Ik ben Wendy van Baaren, werkzaam bij Novel Hairline sinds 1999 en vanaf die tijd ook ontelbare cursussen en trainingen gevolgd. De laatste twee jaar vooral trainingen bij Redken.

 

Ik krijg vaak de vraag welke behandeling ik het leukste vind om uit te voeren? Alle behandelingen zijn leuk om uit te voeren omdat ze voor een mooi eindresultaat zorgen. De mooiste keuringen en kapsels zijn degeen die jouw karakter en uitstraling het beste naar voren brengen.

Chantal
Ik ben Chantal, 27 jaar oud en woon in Hoogerheide. Ik werk sinds Juli 2016 bij Novel Hairline, waar ik o.a. knip, kleur en föhn, voor zowel dames, heren en kinderen. Ik vind het leuk om de klanten tevreden weg te zien gaan en ga een uitdaging niet snel uit de weg. Het mooiste aan ons vak vind ik dat je soms met kleine aanpassingen en kleuren een heel ander persoon kunt creëren. Hiervoor heb ik 9 jaar in een salon in Tholen gewerkt, waar we ook werkten met producten van Redken. Mede door deze ervaring en de bijbehorende cursussen voel ik me helemaal thuis met Redken.

 

Cursussen

Redken:

-Principles of haircare

-Principles of styling

-Certified haircolorist

-Redken specialist 2016

 

Overig:

-Barber Academy ‘The old school’ (Schorem Rotterdam)

-Sanke Academy ( Antwerpen) diverse trainingen

Afke 
Hoi! Ik ben Afke van Aalzum. 16 jaar oud. Vanaf juni 2016 ben ik in functie bij Novel Hairline. Ik doe de opleiding Allround kapper niveau 3 op het Scalda in Goes. Ik doe hiervan de BBL opleiding en dat betekent dat ik een dag in de week naar school ga (maandag) en 4 dagen
Mariska 
Hallo, ik ben Mariska van Gool. Ik ben begonnen bij Novel Hairline als stagiaire. Eerst heb ik de BBL opleiding gedaan (werken/leren). Daarna ben ik toch overgestapt naar de BOL opleiding (Stage/school). Ik heb in 2016 mijn diploma kapper niveau 2 gehaald, en ben daarna aan de slag gegaan als Salonassistente bij Novel Hairline. Ik ben ondertussen al weer 2 jaar werkzaam in de salon. Verder ga ik ook wel eens naar Hoofddorp waar Redken zit, om cursussen te volgen en leuke dingen bij te leren.